Lijep potez organizatora čitlučke lige

Od početka ovog tjedna odigrano je 7 od 9 utakmica 2. kola Malonogometne lige MZ općine Čitluk u kojima su postignuta čak 44 pogotka. U prvom od tri susreta skupine A, koji su odigrani na ŠC u Služnju, momčad Čitluk Grada je sa 7:0 nadigrala Gornju Blatnicu.

 

Nakon dosta neizvjesnosti iste večeri momčad Dobrog Sela je rezultatom od 3:2 svladala momčad G. Hamzići/D. M. Ograđenik. U susretima B skupine, koji su se u utorak igrali na ŠC u Krehinom Gracu, momčad Potpolja slavila je pobjedu od 3:1 protiv Dragićine. U drugom susretu te večeri Čitluk Selo je sa 6:2 pobijedilo ekipu UMZ Tepčići/Blizanci.

Nevjerojatnih čak pet zgoditaka za Čitluk Selo postigao je Marko Pervan te jedan Fabijan Bulić, a za Tepčiće/Blizance Vedran Miletić i Mario Raspudić. Pred oko 1000 gledatelja, u srijedu su u Krehinom Gracu također odigrani i susreti 2. kola C skupine. U prvom je favorizirana domaća momčad Krehinog Graca slavila pobjedu od 4:1 protiv borbene momčadi Vionice. U drugom susretu momčad Čerina tijesnim je rezultatom od 3:2 savladala ekipu D. V. Ograđenika. Kasno sinoć na ŠC u Biletići polju trebala su biti odigrana posljednja dva susreta D skupine, čime je kompletirano 2. kolo Lige.

Treba istaknuti kako su organizatori odlučili počevši od 2. kola pa dalje, na svim utakmicama organizirati humanitarnu tombolu od koje će sav prihod biti uplaćen za liječenje teško bolesnog Marina Turudića iz Služnja koji je na dijalizi i potrebna mu je žurna transplantacija bubrega, što je za svaku pohvalu.

Mile Pavlović / Večernji List

 

Odgovori