Mališani pokazali spretnost na biciklističkom poligonu

Biciklistički klub Brotnjo u suradnji s prodajnim centrom Park and Shop Međugorje organizirao je jučer Bike Day u sklopu kojeg je održano natjecanje u vožnji bicikla u pet kategorija. Trideset mališana okušalo se u vožnji bicikla na poligonu podijeljeni u kategorije: dječaci od 4 do 6 godina, djevojčice od 4 do 6 godina, dječaci od 6 do 8 godina, dječaci od 8 do 10 godina i djevojčice od 8 do 10 godina.

Svi mališani odlično su se snašli na postavljenom poligonu, no kao i u svakom natjecanju neki su bili u uspješniji od drugih pa je tako Antonio Planinić (0:57) pobijedio u kategoriji dječaka od 4 do 6 godina, a u istoj kategoriji kod djevojčica pobjedu je odnijela Karla Šarac (0:52).

 

U konkurenciji dječaka od 6 do 8 godina poligon je najbrže svladao Stanko Miličević (0:50), dok je u kategoriji dječaka od 8 do 10 godina pobijedio Gabriel Turudić (1:06). Lana Planinić (0:55) pobijedila je u kategoriji djevojčica od 8 do 10 godina. Pobjednici u svim kategorijama, kao i drugoplasirani i treće plasirani nagrađeni su vrijednim nagradama koje su za ovu priliku osigurali sponzori natjecanja Bike centr Dost i Nižić sport..

Najvrjedniju nagradu, bicikl sponzora Bingo d.o.o. osvojio je Gabriel Turudić, nakon što je njegovo ime izvučeno prilikom izvlačenja dobitnika najvrjednije nagrade u kojem su sudjelovali pobjednici svih kategorija.

 

citluk.ba

 

Odgovori