Marija Ivanković uskoro nastupa na Europskom prvenstvu u Švedskoj

Marija Ivanković, atletičarka Atletskog kluba Brotnjo, skočivši u troskoku 12.92m početkom lipnja ispunila je normu za Europsko prvenstvo za mlađe seniore (U23). Plasman na Europsko prvenstvo povijesni je uspjeh za Atletski klub Brotnjo, a na ovakvom uspjehu Mariji je čestitao i načelnik općine Čitluk Marin Radišić, na prijemu organiziranom povodom odlaska na Europsko prvenstvo za mlađe seniore (U23).

Na današnjem prijemu načelnik općine Čitluk Marin Radišić je čestitao Mariji Ivanković na uspjehu i naglasio kako plasman na Europsko prvenstvo iz male sredine kao što je Brotnjo potvrđuje izniman talent i kako se ovakvim uspjehom mogu ponositi svi koji su doprinijeli u njegovom ostvarivanju. Uz čestitke Mariji Ivanković, načelnik Marin Radišić čestitao je i Atletskom klubu Brotnjo koji su na prijemu predstavljali Tomislav Šego, direktor kluba, trener Bojan Ubiparip i Vinko Ivanković, dugogodišnji član Uprave i Marijin otac.

Europsko prvenstvo za mlađe seniore (U23) održat će se od 11. do 14. srpnja u švedskom Gävleu. Marija je jedna od ukupno deset reprezentativaca koji će predstavljati Republiku Hrvatsku u Švedskoj, što dodatno potvrđuje o kakvom se uspjehu radi. Reprezentacija na čelu s izbornikom Mladenom Katalinićem putuje u Švedsku 9. srpnja, a na Europsko prvenstvo za mlađe seniore (U23) s reprezentacijom putuje i trener Bojan Ubiparip.

Odgovori