Marin Čilić otkazao nastup na Mastersu u Parizu

Nakon što je osvojio ATP turnir u Moskvi, Marin Čilić je otkazao nastup u Valenciji gdje je trebao igrati ovaj tjedan, a uslijed novih problema s ramenom neće nastupiti ni u pariškom Bercyju.

Prošle godine pariški Bercy bio je mjesto novog početka Marina Čilića nakon dobro poznate priče, a organizatori Mastersa 1000 turnira u Parizu objavili su kako Čilić ove godine neće nastupiti.

Razlog odustajanja su navodno problemi s ramenom, a budući da je pred Čilićem kruna sezone na završnom Mastersu u Londonu, u stožeru prvog hrvatskog rekera nisu htjeli riskirati s pogoršanjem ozljede, već će se nastojati što bolje pripremiti za London.

 

“Razočaran sam što moram objaviti da sam bio prisiljen odustati od nastupa na Mastersu u Parizu. Bila je to vrlo teška odluka jer sam jedva čekao nastup na tom sjajnom turniru, kako bih nastavio igranje u dobroj formi i ponovno se sreo sa svojim francuskim navijačima. Ovo je godina u kojoj je bilo dosta napora i moram se malo odmoriti kako bih zaliječio manju ozljedu ramena, a da budem u mogućnosti nastupiti u Londonu na ATP World Tour Finalsu za nekoliko tjedana”, objavio je Marin na društvenoj mreži.

Najbolji rezultat u Parizu Čilić je ostvario 2009. godine kada je igrao četvrtfinale, a prošlogodišnju titulu u Bercyju brani Novak Đoković.

 

Odgovori