Marin Šego izvrsno brani u Ligi prvaka

Ništa novog u PPD Zagrebu. Društvo iz Lige prvaka jednostavno je prejako za aktualnu momčad, jednako kao što je bilo prejako za prošlosezonsku, stoga nimalo ne čude porazi koje PPD upisuje u kontinuitetu.

Još jednom se dogodila neizbježna crna rupa, ponovno se pokazalo kako Zagreb ne može igrati u istom ritmu i s istom koncentracijom svih 60 minuta.

Protiv Montpelliera pokazao je nekoliko lica. Odlično je otvorio utakmicu i igrao jako dobro u prvoj polovici prvog poluvremena, zatim potpuno suprotno u drugom poluvremenu kada je katastrofalno krenuo i tu izgubio utakmicu.

Krenulo je jako dobro, Zagreb je izgledao dobro u fazi obrane, imao je i četiri gola prednosti, ali Montpellier je u drugom dijelu prvog poluvremena uhvatio priključak te otišao na odmor sa zaostatkom 13:12.

U prvih 15 minuta drugog dijela Zagreb se totalno raspadao. Montpellier je u drugo poluvrijeme ušao serijom 9:1, Ivica Obrvan bio je vrlo ljut i pokušavao je probuditi momčad te izbjeći novu rezultatsku katastrofu.

Do kraja susreta uspio je Zagreb smanjiti zaostatak i doći na minus dva, ali nije bilo prilike za potpuni povratak.

Na kraju nje Montpellier slavio 25:22, a kod Zagreba Čupić je zabio sedam golova, svih sedam iz sedmeraca, a pet je dodao Srna. Kod gostiju Marin Šego imao je 11 obrana, a sedam golova Julien Bos.

Odgovori