Međugorje i Radnički podijelili bodove

Danas odigran utakmica Prve lige FBiH – skupine Jug između HRK Međugorje i RK Radnički završila je neodlučeno 30:30. U posljednjim trenucima utakmice obje momčadi imale su prigode za postizanje pobjedonosnog pogotka, no u tome nisu uspjele pa je uzbudljiva utakmica završila podjelom bodova.

Prvo poluvrijeme proteklo je u uglavnom izjednačenoj igri. Na kraju prvog poluvremena gosti iz Goražda u Čitluku su imali pogodak prednosti (16:17), a na krilima raspoloženog Adnana Isakovića, RK Radnički na početku drugog poluvremena stigao je do pet pogodaka prednosti (17:22).

Nakon što su gosti došli do pet pogodaka prednosti uslijedilo je nekoliko minuta utakmice u kojima su najviše pokazali Marijan Šaravanja (HRK Međugorje) i Bekir Džemidžić (RK Radnički), a nakon pogodaka Tomislava Prusine i Tomislava Pervana, te tri pogotka u nizu Ivana Šege, HRK Međugorje preokrenulo je rezultat i četiri minute prije kraja povelo rezultatom 29:28.

Izjednačujući pogodak za Radnički postigao je Isaković, nakon čega je Tomislav Prusina postigao pogodak za 30:29, a Almedin Hukić za 30:30, što je nakon još nekoliko neuspješnih pokušaja u samoj završnici bio i konačni rezultat utakmice u kojoj treba pohvaliti obje momčadi a posebno izuzetno mlade igrače HRK Međugojre koji su iskoristili priliku koju im je pružio trener Dragan Ćavar.

HRK Međugorje: Krasić, Pavlović, Prusina 2, Pervan 5, Dugandžić, Tadić, Vasilj, Odak 3, Šego 5, Matijević, Šaravanja 11, Pehar, Šunjić 4, Knezović. Trener: Dragan Ćavar.

RK Radnički: Bešlija, Hukić 10, Džemidžić 6, Jusufović, Hadžović, Helač, Džambegović 4, Islamović, Isaković 8, Fidahić2. Trener: Suljeman Fidahić.

Odgovori