Međugorje nadigralo Borac

Rukometaši Međugorja nanijeli su sinoć u Gradskoj športskoj dvorani u Čitluku momčadi Borca treći poraz u sezoni. Rukometaši Borca doputovali su u Čitluk kao drugoplasirana momčad koja je u prvenstvu ostvarila sedam pobjeda i dva poraza, a Međugorčani su na kraju utakmice 10. kola slavili 27:23. Domaći rukometaši su dobro otvorili utakmicu i nakon nekoliko uvodnih minuta došli do prednosti 6:3. Sredinom prvog poluvremena rukometaši Međugorja rade seriju 5:0 i dolaze do vodstva 11:4, nakon čega je Međugorje dugo zadržavalo prednost na sedam golova razlike. Točnije sve do 28. minute kada je Miletić pogodio za 16:8. Isti igrač postavio je i konačni rezultat prvog poluvremena (17:9), a uz spomenutog Miletića odličan u napadu Međugorja bio je i Dinko Dodig. Dodig je šest od devet svojih pogodaka postigao u prvih 30 minuta utakmice.

 

Uz već spomenuti dvojac valja istaknuti i vratara Ivankovića, ali i cijelu ekipu Međugorja koja je odigralo jako dobro prvo poluvrijeme. A nakon dobrog prvog poluvremena rukometaši Međugorja su u drugom poluvremenu prikazali malo lošiju igru, posebice u nekoliko uvodnih minuta nastavka.

Gosti su iskoristili malo lošiji ulazak u nastavak utakmice rukometaša Međugorja i serijom 5:0 smanjili zaostatak na 17:14. Da se gosti ne bi u potpunosti vratili u utakmicu ponovno su se pobrinuli Dodig i Miletić, a i obrana Međugorja sa iskusnim Vidovićem i Dugandžićem je zaigrala značajno bolje. Uz dobar posao u obrani Duganžić je postigao i dva gola u niz u trenutcima kada je Međugorje ponovno povećavalo prednost tako da su rukometaši Međugorja utakmicu mirno priveli kraju.

Do šeste pobjede u sezoni Međugorje su vodili Dodig i Miletić s po devet pogodaka, a vratar Ivanković je već navikao publiku u Čitluka na svoje odlične obrane.

Međugorje: Ivanković, Kikaš, Barbarić, Stipanović 1, Mijatović 2, T. Šimović 1, Boris Miletić 9, Šego, S. Šimović 2, Dodig 9, Kozina, Dugandžić 2, Vidović 1, Bencun.

 

Odgovori