Međugorje u finalu Lige Hercegovine!

Malonogometna momčad Mjesne zajednice Međugorje, predstavnik općine Čitluk na završnici Lige Hercegovine večeras se plasirala u finale ovog natjecanja. U nimalo dosadnom susretu protiv predstavnika Gruda, regularni dio utakmice završio je rezultatom 2:2, a nakon izvođenja penala Međugorčani su slavili 6:5.

Tijek utakmice: Nakon 10 minuta igre Zoran Javornik dovodi Grude u vodstvo, a nedugo zatim Ivan Šimić je povisio na 2:0. Osam sekundi prije kraja prvog dijela Tomislav Pavlović vraća nadu ekipi Međugorja. Na otvaranju drugog dijela Međugorje dolazi do poravnanja preko Stanislava Vasilja. Do kraja susreta redale su se prigode i pred vratima jedne i druge momčadi, ali ostalo je 2:2 tako da je odluka o putniku u finale donesena nakon izvođenja peteraca.

U prvoj seriji Matej Čilić je pogodio vratnicu za Međugorje, a na drugoj strani Željko Galić promašuje cijela vrata. Svi izvođači su bili sigurni do posljednje serije, kada Boris Miloš pogađa gredu, a Tomislav Pavlović pogađa za plasman Međugorja u finale.

Čestitamo momcima na dobroj igri i ulasku u finale, a iskreno se nadamo kako će dosta Brotnjaka u nedjelju put Stoca gdje Međugorje igra protiv Meljakuše iz Posušja te da ćemo svi zajedno proslaviti titulu prvaka Hercegovine.

Raspored završnice:
Nedjelja, 02. 09. 2012.
20:00 Susret za treće mjesto: Ljuti Dolac (Široki Brijeg) – Grude Centar
21:00 Finale: Međugorje (Čitluk) – Meljakuša (Posušje)

Odgovori