Počele pripreme za organizaciju kola Dječje karate lige regije Hercegovina

U sklopu ovogodišnje manifestacije „Dani berbe grožđa – Brotnjo 2012“ održat će se i kolo Dječje karate lige regije Hercegovina. Organizaciju natjecanja na kojemu se očekuje nastup više od 500 natjecatelja na sebe su preuzela tri karate kluba s područja općine Čitluk (KK Brotnjo, KK Hercegovina i KK Međugorje) i ovo je prvo natjecanja koje ovi klubovi zajednički organiziraju.

Kako bi ovo natjecanje bilo što bolje organizirano i kako bi proteklo u najbolje redu danas je u prostorijama Športskog saveza Brotnja održan konstituirajući sastanak Organizacijskog odbora za provođenje tehničke organizacije spomenutog natjecanja.

Tako je na konstituirajućem sastanku za predsjednika ovog Organizacijskog odbora izabran Mate Odak ispred Karate savez regije Hercegovina, dok su za članove izabrani Pavo Zovko, Josip Primorac, Mario Sušac, Tihomir Ostojić, Ivan Raspudić, Dragan Odak, Mile Prusina i Miro Sivrić.

Na prvom sastanku Organizacijskog odbora uz izbor predsjednika i članova dogovoreni su svi detalji i obaveze vezane za tehničku organizaciju kola, napravljen protokol turnira i dogovoren naredni sastanak nekoliko dana prije samog početka natjecanja.

Samo natjecanje održat će se u nedjelju, 16.09.2012. godine. Početak kola Dječje karate lige Hercegovine u Gradskoj športskoj dvorani u Čitluku najavljen je za 09.00 sati, a zbog brojnosti natjecatelja trajati će cijeli dan.

Karate savez regije Hercegovina također će u Čitluk organizirati i trodnevni seminar za suce koji počinje u petak 14. rujna.

Odgovori