Mladen Primorac: Moj sljedeći cilj je ABA liga

Nakon uspješne sezone u slovenskom Šentjuru, Mladen Primorac postao je jedan od najtraženijih igrača regiji. Nakon najuspješnije sezone u karijeri, stigao je u rodno Brotnjo na zasluženi odmor. U znak potpore šestorici čelnika Herceg – Bosne koji sutra čekaju izricanje prvostupanjske presude, Mladen je nastupio na košarkaškom spektaklu u sastavu legenda Brotnja.

Revijalni susret u Čitluku bio je nešto posebno i pamtit ću ga cijeli život. Cijeli događaj me podsjetio na vremena kad je Brotnjo bilo veliki klub i u europskim razmjerima. Ovim putem bih čestitao mom prijatelju Josipu Dugandžiću na ideji i organizaciji utakmice”, kazao je Mladen o košarkaškom spektaklu u Čitluku.

 

Iza tebe je fantastična sezona u Šentjuru.

Presretan sam i prezadovoljan sezonom koja je u svim segmentima igre bila odlična. Bio sam najbolji strijelac kluba i po indeksu učinkovitosti. Napredovao sam puno što mi je dalo ogromno samopouzdanje. Recept je u predanom radu i poštenom pristupu treninzima i utakmicama, kao i velikoj borbenosti na terenu.

Koji su planovi za sljedeću sezonu?

Nakon sjajne sezone ponude pristižu sa svih strana, ali pričekat ću još malo s odlukom. Moj sljedeći cilj je ABA liga i nadam se da ću već sljedeće sezone ostvarit to

Za kraj, Mladen je prokomentirao i plasman Brotnja u društvo najboljih.

Mislim da je plasman Brotnja u Prvu ligu veliki podvig znajući u kakvim uvjetima su momci trenirali i igrali utakmice. Nadam se da će se napokon stvari promijeniti i da će košarka u Čitluku krenuti uzlaznom putanjom.

 

Odgovori