MNK Brotnjo u novu sezonu kreće s novom upravom

MNK Brotnjo u novu sezonu kreće s novim trenerom Mirkom Vrcanom i značajno izmijenjenim igračkim kadrom, o čemu smo već ranije pisali. U novoj sezoni MNK Brotnjo će imati i novu upravu, što je objavljeno na facebook stranici kluba.

U objavi o novoj upravi je navedeno:

U novu sezonu Premijer lige Bosne i Hercegovine MNK Brotnjo, osim nove momčadi, ući će i s novom upravom. Tako je novi predsjednik našeg kluba Ivan Šimunović iz Blatnice. Ivan Šimunović je već nekoliko sezona obnašao dužnost sportskog direktora kluba, a sada je izabran za čelnog čovjeka kluba. Ivan Šimunović je rođen 04.05.1987 godine u Mostaru. Magistar je ekonomije, a fakultet i magisterij završio je u Dubrovniku. Valja istaknuti kako je bio i dugogodišnji član HNK Brotnja, svojedobno dobivao poziv za omladinske selekcije BiH te je veliki sportski aktivist. Na mjesto predsjednika Ivan Šimunović dolazi umjesto dosadašnjeg predsjednika Marija Čilića.

Što se tiče dopredsjednika našeg kluba, tu dužnost od sada će umjesto Igora Ivankovića obnašati Martin Ivanković. Ivanković dolazi iz Bijakovića i magistar je kineziologije, sa završenim studijem u Zagrebu. Radi kao kondicijski trener, asistent je na fakultetu te je na rukovodećim pozicijama u par nevladinih organizacija. Veliki zaljubljenik u sport i sve oblike outdoor aktivnosti.

Na mjesto direktora stigao je Marin Ivanković iz Donji Hamzića. Ivanković je bac.ing.energ., a rođen je 22.08.1997. Dugo godina igrao za HNK Brotnjo, od pionira do prve momčadi. Prije nekoliko sezona bio je član i MNK Brotnjo, odigrao jednu polusezonu no zbog fakultetskih obaveza nije nastavio s aktivnim igranjem. Trenutno je član uprave tvrtke “Miles dizala” u Zagrebu. Na poziciji direktora Marin Ivanković zamijenit će Nikicu Pehara.

Mjesto tajnika pripalo je Danijelu Ćavaru. Ovaj ing. agronomije sa Služnja, rođen je 05.12.1986 u Mostaru. Kao voditelj maloprodaje radi u tvrtki “Matecommerce Ljubuški”.

Za novog sportskog direktora kluba izabran je Marko Pervan. Pervan je također bivši član HNK Brotnjo, a futsal iskustvo skupljao je kroz godine aktivnog igranja i rukovođenja u Ligi MZ Čitluk. Dugogodišnji je član uprave našeg kluba. Pervan je rođen 01. 09. 1986. godine u Mostaru.

Novoj upravi želimo svu sreću u daljnjem radu, a svima onima koji su do sada nesebično obavljali dužnosti na svojim funkcijama u klubu zahvaljujemo što su ugradili svoj doprinos u radu našeg kluba.

Odgovori