MNL Brotnjo 2018: U polufinalu igraju Donji Hamzići – Gornji Ograđenici i Dobro Selo – Dragićina

Spektakularne utakmice odigrane su sinoć u četvrtfinalu Malonogometne lige mjesnih zajednica općine Čitluk „Brotnjo 2018“.

Uz odličnu posjećenost svih utakmica, u atraktivnim ogledima kvalitetnih ekipa, plasman u polufinale izborile su ekipe Dobrog Sela, Dragićine, Donjih Hamzića i Gornjih Ograđenika. Dakle, tri ekipe koje su bile prvoplasirane u skupinama i izborile izravan plasman u četvrtfinale, plasirale su se i u sljedeću fazu natjecanja, dok je samo Međugorje poraženo od Gornjih Ograđenika.

Dobro Selo, branitelj naslova prvaka, u prvoj četvrtfinalnoj utakmici pobijedilo je Gradniće 6:3. Ekipa Dobrog Sela rano je povela, Gradnići su ubrzo uspjeli izjednačiti, no Dobro Selo je boljom igrom u preostalom dijelu utakmice potvrdilo pobjedu i plasman u polufinale.

U četvrtfinalnoj utakmici između Dragićine i Donje Blatnice na vrata Donje Blatnice vratio se Stanislav Galić, ali ni to nije pomoglo Donjoj Blatnici da se plasira u polufinale. Odlični Vinko Prusina u šesnaest minuta prvog poluvremena tri puta je prevario vratara Galića, a nakon Vinkovog hat-tricka, prednost Dragićine povećao je Ivan Stojić. Stojić je pogodak za 4:0 postigao u uvodnim minutama drugog poluvremena, nakon čega je Donja Blatnica postigla tri pogotka, ali ipak nije smogla snage za potpuni povratak u utakmicu.

Treća četvrtfinalna utakmica odigrana sinoć na SC Jakerovac bila je ogled ekipa koje su prošle godine odigrale utakmicu za treće mjesto. Prošlogodišnja utakmica za treće mjesto otišla je na stranu Krehin Graca nakon boljeg izvođenja šesteraca, no Donji Hamzići su sinoć bili uspješniji i plasirali se u polufinale. Slično kao u slučaju Galića i Donje Blatnice, ni Krehin Gradac s Andrijanom Dujmovićem na vratima sinoć nije bio uspješan. Darko i Luka Ivanković, te Robert Ševo, Pero Radišić i Zvonimir Medić svojoj su ekipi pogocima donijeli plasman u polufinale.

Odgovori