Mamić novi stanovnik Brotnja: Želja mi je da budem stalno u Međugorju

Savjetnik GNK Dinama Zdravko Mamić, koji je u srijedu osuđen na šest i pol godina zatvora pred Županijskim sudom u Osijeku, izjavio je u četvrtak u Međugorju kako nije dobio poziv od vlasti BiH da se izjasni o zahtjevu Hrvatske za njegovim izručenjem, ali je nagovijestio da će do daljnjega ostati u Bosni i Hercegovini jer ne vjeruje hrvatskome pravosuđu.

“Nije me nitko kontaktirao iz policije, nije me ni u Zagrebu nitko tražio jer bi mi obitelj rekla tako da nisam imao nikakav kontakt ni sa kim”, rekao je Zdravko Mamić za hrvatske medije u hotelu Villa Regina u Međugorju. Pojasnio je kako želi ostati u ovome mjestu do daljnjega.

“Ono što je sigurno da ću ostati ovdje u Međugorju i BiH točnije u BiH, želja mi je da budem stalno u Međugorju”, naveo je Mamić. Dodao je kako još uvijek ne vjeruje da je osuđen za kaznena djela koja su navedena u nepravomoćnoj presudi.

“Da smo pričali prije pet dana ja sam bio sigurniji u oslobađanje nego da vas vidim ovdje ispred sebe jer sam iz procesa koji je proveden vidio da jedna riječ nije protiv mene u dokaznom postupku dokazana”, rekao je savjetnik Dinama i dodao kako su ga vrhunski stručnjaci za pravo, porez i financije koji su sudjelovali u obrani uvjeravali da nema razloga za brigu. “Svi smo iznenađeni, svi smo šokirani”, istaknuo je.

Odgovori