Trener Vladimir Vasilj započeo pripreme za proljetni dio sezone

Vladimir Vasilj, trener seniorske momčadi HNK Brotnjo – Čitluk, okupio je danas na Barama igrače HNK Brotnjo i započeo pripreme za proljetni dio sezone Druge lige FBiH – skupina Jug. Proslavljeni vrataru ovoj je trenerski debi u seniorskom nogometu, a na početku priprema na raspolaganju ima dvadesetak igrača.

Dakle, HNK Brotnjo pripreme za nastavak sezone počeo je uz novog trenera. Upravni odbor HNK Brotnjo imenovao je Vasilja trenerom sredinom siječnja, dok je Matej Rozić, također odlukom Upravnog odbora, preuzeo ulogu voditelja Škole nogometa, ali i pomoćnog trenera prve momčadi.

Igrački kadar s kojim trener Vasilj trenutno raspolaže popunjen je domaćim, uglavnom mladim igračima, koje na početku priprema očekuje naporan rad kako bi što spremniji dočekali nastavak sezone.

Mnogo sreće i uspjeha okupljenim igračima na početku priprema poželjeli su Dario Pehar, predsjednik HNK Brotnjo – Čitluk, i članovi Uprave, a nakon upoznavanja sa igračima koji su se klubu priključili u posljednjih nekoliko dana, održan je prvi trening.

Odgovori