MNL MZ općine Čitluk – „Brotnjo 2015.“ počinje 6. srpnja

Na sastanku Povjerenstva za natjecanje s predstavnicima mjesnih zajednica donesena je odluka da ovogodišnja, 13. po redu, malonogometna liga mjesnih zajednica općine Čitluk počinje 6. srpnja i da će se ovo tradicionalno natjecanje u organizaciji ŠS Brotnja ove godine odvijati na manjem broju sportskih terena.

Nakon isteka roka za prijave Povjerenstva za natjecanje zaprimilo je prijave ukupno 23 momčadi te je na sinoćnjem sastanku izvršilo ždrijebanje skupina. Prijavljene momčadi ždrijebom su raspoređene u četiri skupine, a novina u ovogodišnjoj ligi je da će se natjecanje svake skupine odvijati samo na po jednom od četiri sportskih terena koji pružaju bolje uvjete za organizaciju utakmice, dok će se međugorski ŠC Ćorkov Dolac biti domaćin završnice.

 

S ciljem poboljšanja lige i racionalizacije troškova dogovoreno je da se natjecanje po skupinama MNL MZ općine Čitluk – „Brotnjo 2015.” odigra na terenima sportskih centara u Krehin Gracu (skupina A), Donjim Hamzićima (skupina B), Blizancima (skupina C) i Donjem Velikom Ograđeniku (skupina D).

Skupina A:

1. Krehin Gradac,

2. Dobro Selo,

3. Međugorje,

4. Vionica,

5. Paoča/Vidović i

6.Tepčići.

Skupina B:

1. Potpolje,

2. Gornja Blatnica,

3. Čerin,

4. Gornji Hamzići,

5. Donji Hammzići i

6. Donja Blatnica.

Skupina C:

1. Gradnići,

2. Biletići,

3. Bijakovići,

4. Blizanci,

5. Čitluk Grad i

6. Čitluk Selo.

Skupina D:

1. Čalići,

2. Služanj,

3. Gornji Ograđenici,

4. Dragićina i

5. Donji Veliki Ograđenik.

Dakle, Liga MZ općine Čitluk započet će 6. srpnja na terenu ŠC Jakerovac u Krehin Gracu utakmicama prvog kola skupine A, gdje će biti upriličeno i svečano otvaranje Lige. Otvaranje lige predviđeno je nakon odigravanja prve utakmice, a prije druge utakmice večeri u kojoj će u obranu naslova prvaka krenuti momčad Dobrog Sela.

Točan raspored natjecanja sa satnicom odigravanja utakmica objavit ćemo naknadno

Citluk.ba

 

Odgovori