Na Kupu Kaštela karatisti Brotnja osvojili 11 medalja

U subotu je u Kašel Starom održan Kup Kaštela, karate natjecanje na kom je nastupilo 627 natjecatelja iz RH i BiH.Natjecatelji k.k. Brotnjo imali su iznimno uspješan nastup osvojivši sedam zlatnih, dvije srebrene i dvije brončane medalje.Anamarija Tomić osvojila je dvije zlatne medalje u kategorijama juniorke -48 i kadetkinje -47 kg.I Petra Grgić osvojila je dvije medalje, zlatnu u kategoriji učenice +40 i brončanu u kategoriji ml. kadetkinje -55. Petra još jednom protivnicama nije dozvolila da joj naprave ni poen, ali je u polufinalnoj borbi u konkurenciju ml. kadetkinja poražena sudačkom odlukom od domaće predstavnice.

Zlatne medalje u teškim kategorijama za ml. kadete i ml. kadetkinje osvojili su Deni Šarac i Vilma Krasić, oboje nakon tri sigurne pobjede. Iva Soldo osvojila je zlatnu medalju u kategoriji ml. kadetkinje -50 kg. Ona je u finalu bila bolja od Turudić iz Hercegovine. Branimir Soldo je nakon tri pobjede u finalu poražen od natjecatelja iz Male Subotice te je osvojio srebrenu medalju, kao i Katarina Sušac koja je u finalu poražena od Begić iz Širokog Brijega.

Barbara Krasić je osvojila brončanu medalju u kategoriji učenice -36. Blaž Ostojić poražen je u drugom kolu. Ekipa ml. kadetkinja u sastavu Vilma Krasić, Petra Grgić, Katarina Sušac i Iva Soldo još jednom je osvojila zlatnu medalju, te je na taj način ostala neporažena cijelu polusezonu. Cure su u finalnom meču sigurno pobijedile domaće predstavnice rezultatom 2:0, dok je najviše uzbuđenja bilo u polufinalnom meču s Tigrom iz Knina koji su cure dobile zbog bolje poen razlike. Odlučujuci bod u tom meču donijela je Katarina Sušac.

 

Odgovori