Načelnik Radišić primio Bornu Pehara

Načelnik Marin Radišić danas je u svom uredu upriličio prijam za mladog šahistu Bornu Pehara. Borna će od 12. do 22. svibnja nastupiti na Europskom prvenstvu za šahiste do petnaest godina, a o Borninim aktivnostima u ŠK Brotnjo i ŠK Petar Sadler – Pepe načelnik Radišić razgovarao je s Bornom i Terezom Pehar.

Borna je na prijemu upoznao načelnika Radišića s najnovijim uspjesima i izazovima koji ga očekuju na predstojećem Europskom prvenstvu u albanskom Draču, kao i s planovima za predstojeće razdoblje. Saslušavši jednog od najperspektivnijih šahista, načelnik općine Čitluk Marin Radišić čestitao je Borni Peharu i poželio mu mnogu uspjeha na Europskom prvenstvu i svim budućim nastupima.

Brojne sportske obveze, kaje uključuju česta putovanja, bile bi teško ostvarive bez potpore te se stoga Borna Pehar na današnjem prijemu zahvalio Općini Čitluk, Vladi HNŽ, Središnjem državnom uredu za Hrvate izvan Republike Hrvatske i svim pojedincima koji svojom potporom doprinose njegovim sportskim uspjesima.

Podsjetimo, Borna Pehar u kolovozu prošle godine osvojio je treće mjesto na Europskom amaterskom prvenstvu, a za nekoliko dana ga očekuje novi nastup na prestižnom natjecanju.

Odgovori