Novi sportski semafor postavljen u Gradskoj sportskoj dvorani Čitluk

U Gradskoj sportskoj dvorani Čitluk postavljen je novi sportski semafor. Kućište multifunkcionalnog LED semafor namijenjenog za košarkaške, rukometne, utakmice futsala i ostalih dvoranskih sportova izgrađeno je od plastificiranog aluminija, a dimenzije novog semafora su 1850×3100 mm.

Projekt zamjene starog semafora u sportskoj dvorani novim realiziran je u suradnji Općine Čitluk, Sportskog saveza Brotnja i JP Broting, dok su novi semafor instalirali djelatnici Sport Net Inženjeringa, širokobriješke tvrtke za opremanje i projektiranje sportskih objekata.

U okviru projekta zamjene sportskog semafora također su zamijenjeni sportski semafori za prikaz trajanja napada u košarci te su postavljene svjetlosne trake koje se aktiviraju za označavanje isteka napada.

Novim sportskim semaforom u GSD Čitluk upravljat će se putem upravljačke konzole sa LCD ekranom.

Inače, postavljanje novog semafora najnoviji je projekt obnove i modernizacije čitlučke sportske dvorane jer su u proteklom razdoblju obnovljeni parket, krov dvorane, svlačionice i ostale sportske prostorije te je stara rasvjeta zamijenjena novom LED rasvjetom.

Odgovori