Najavljujemo: Humanitarni dan košarke Brotnjo 2023.

U nedjelju 17. prosinca u Čitluku će se održati Humanitarni dan košarke Brotnjo 2023.

Glavni cilj projekta je pokazati te, pružiti pomoć ugroženim obiteljima posebno naglašavajući važnost zajedništva i pomoći u ovo predblagdansko vrijeme.

U ovom projektu humanitarnog karaktera će sudjelovati između 200 i 300 djece u dobi od 3 do 18 godina, stvarajući pozitivnu atmosferu koja potiče na suradnju i brigu za druge.

U suradnji sa Župom Krista Kralja Čitluk i Framom Čitluk, bit će prodavani prehrambeni artikli, organizirana tombola i prodaja ulaznica a sav prihod od navedenih aktivnosti namijenjen je obiteljima u teškoj financijskoj situaciji.

Raspored aktivnosti u sklopu projekta „Humanitarni dan košarke Brotnjo 2023“:
U nedjelju 17.12. program započinje u 9h turnirom „Turnir mira Brotnjo 2023“ za mlađe kadete. Na turniru uz našu domaću momčad nastupaju i OKK Velež iz Nevesinja, KK Lokomotiva iz Mostara i KK Neum.

Nakon završenog turnira na redu je ALL-STAR utakmica između članova Škole košarke HKK Brotnjo i ŽHKK Brotnjo ’94.
Održati će se razna sportska i likovna natjecanja za sve prisutne dječake i djevojčice u svrhu druženja i zabave.
Budući smo u blagdanskom okruženju organizirano je darivanje djece od Djeda Božićnjaka.

Stoga pozivamo sve župljane da u nedjelju 17.12. svojim prisustvom te, kupnjom ulaznice i tombole sudjeluju u ovoj humanitarnoj akciji za potrebite naše Župe. Također je moguće izvršiti donaciju putem računa Hrvatskog košarkaškog kluba Brotnjo (br. računa: 3060002792586320 Addiko Bank).

Odgovori