Najavljujemo: Memorijalni turnir „Tomo Krasić“

U znak sjećanja na Tomu Krasića, istaknutog sportskog djelatnika i svog sportskog direktora, Ženski hercegovački košarkaški klub “Brotnjo ’94” dana 23. ožujka (srijeda) organizira Memorijalni turnir „Tomo Krasić”. Na memorijalnom košarkaškom turniru u Čitluku nastupit će kadetkinje iz Čitluka, Mostara, Posušja i Dugopolja.

 

Prva utakmica u Gradskoj športskoj dvorani Čitluk odigrat će se u 12 sati, a na otvaranju turnira snage će odmjeriti ŽHKK Brotnjo ’94 i ŽKK Zrinjski. U 14 sati na rasporedu je utakmica između ŽKK Posušje i ŽKK Dugopolje. Nakon ove utakmice poražene ekipe će u 16 sati odigrat utakmicu za treće mjesto, dok je finale Memorijalnog turnira „Tomo Krasić” najavljeno za 18 sati.

ŽHKK Brotnjo ’94 prošle je godine organizirao prvi memorijal u spomen na Tomu Krasića, a iz Kluba poručuju kako su pokojni Tomo Krasić i njegova obitelj dali nesebičan doprinos sportskim uspjesima više broćanskih klubova, te da ŽHKK Brotnjo ’94 ima čast organizirati memorijal u Tomin spomen i da to čini s velikom radošću.

Dakle, u srijedu 23. ožujka u Čitluk će se odigrati Memorijalni turnir „Tomo Krasić” na kojem će nastupiti kadetkinje iz četiri spomenuta kluba. Riječ je o mladim košarkašicama koje vole košarku, koje uživaju igrajući košarku i košarkašicama kojima bi mnogo značilo da za svoj trud budu nagrađene podrškom s tribina.

 

citluk.ba

 

Odgovori