Nova pobjeda HRK Međugorje

HRK Međugorje u okviru 22. kola Prve lige Federacije – skupina Jug, u subotu je u Čitluku ugostio RK Briješće i upisao pobjedu rezultatom 32:30.

Domaća momčad bila je jako dominantna na početku utakmice te je pred kraj prvog poluvremena imala osam pogodaka prednosti. Briješće je do odlaska na odmor uspjelo smanjiti zaostatak za jedan pogodak (18:11), no unatoč nepovoljnom rezultatu, gostujuća momčad nije se predavala.

Početne minute drugog poluvremena bile su u znaku gostiju pa je Briješće počelo smanjivati zaostatak, a desetak minuta prije kraja utakmice gosti su stigli do izjednačenja (25:25).

U uzbudljivoj završnici Međugorje se pokazalo kao bolja momčad. U prvom redu zahvaljujući boljoj momčadskoj igri Međugorje je došlo do nove pobjede, a valja istaknuti kako je Karlo Barbarić četiri od svojih deset pogodaka postigao u uzbudljivoj završnici i nakon utakmice protiv Veleža ponovno pokazao zavidan nivo kvalitete.

Barbarić je s deset pogodaka bio najbolji strijelac Međugorja, Luka Martinović dodao je sedam, Gabrijel Šunjić pet, a Marin Božić tri pogotka. Kod gostiju Eldar Musić postigao je dvanaest, a Nedim Rahman osam pogodaka.

Ova pobjeda jedanaesto je slavlje HRK Međugorje u sezoni koja se polako približava završetku. U sljedećem kolu HRK Međugorje će gostovati u Ljubuškom, nakon čega mu još preostaju utakmice protiv RK Rvacka, HMRK Zrinjski i RK Goražde.

Odgovori