Održana Izborna skupština HNK Brotnjo-Čitluk

Sinoć je u hotelu Brotnjo u Čitluku održana Izborna skupština Hrvatskog nogometnog kluba Brotnjo – Čitluk. Skupština je održana nakon što je dosadašnjem vodstvu kluba istekao mandat, a Skupštini je nazočilo 38 članova kluba – Skupštine.

Po utvrđenim točkama dnevnog reda razriješeni su svi dosadašnji dužnosnici i članovi skupštine i upravnih tijela kluba, nakon čega se pristupilo izboru novih dužnosnika i članova.

Za novog predsjednika Upravnog odbora – predsjednika kluba izabran je Hrvoje Anđelić, a za dopredsjednika Dino Markota. Po prijedlogu novog predsjednika kluba izabrani su članovi Upravnog odbora kluba. Uz članove Upravnog odbora sinoć su također izabrani članovi Nadzornog odbora i Disciplinske komisije.

Očekivati je da će novo rukovodstvo kluba u novom mandatnom razdoblju 2022.-2026. napraviti novi iskorak u radi i organizaciji kluba u svim segmentima.

Skupštini je nazočio načelnik općine Čitluk gosp. Marin Radišić koji je pozdravio organizaciju Skupštine, odao priznanje dosadašnjem vodstvu kluba te istakao daljnju potporu Općine radu i aktivnostima kluba. Načelnik Radišić novom je vodstvu kluba zaželio uspješan rad i puno sreće.

Odgovori