Petarda Brotnja na Barama

U drugom kolu nogometaši Brotnjo Čitluka s 5:0 su pobijedili Kamešnicu iz Livna. Najzaslužniji za pobjedu Čitlučana bili su Benjamin Vladić ( hat trick) i Stanislav Vasilj s dva pogotka. Prvi pogodak stigao je već u 12. Minuti kada pogađa Vladić. Iako su domaći bili uvjerljivi, pogotka nije bilo do kraja poluvremena.  U drugom dijelu sjajnu igru Čitlučani su okrunili sa četiri pogotka. U 53. Minuti Vladić glavom pogađa mrežu gostiju, a nekoliko minuta kasnije postiže i svoj treći pogodak. Preostala dva pogotka djelo su Stanislava Nine Vasilja koji pogotke postiže u 77. i 87. minuti.

 

Za Brotnjo su nastupili: Džida, Puljić, Sesar, Miličević, Čilić (od 66. Bevanda), Jurić, Vasilj, Šakota (od. 46. Badalić), Pehar, Vlaho (od 60. Rozić), Vladić. Trener: Tihomir Miloš.

 

Od samog pocetka bili smo favorit u ovoj utakmici i to smo morali na terenu pokazat.Nadam se da su i navijaci zadovoljni našom i igrom i zalaganjemi i dobru formu moramo nastaviti i u sljedećem kolu gdje gostujemo u Tomislavu – kazao je za portal brotnjo-sport.info Stanislav Vasilj. 

 

Odgovori