POČINJE PRVENSTVO HB: “Bubamare” gostuju u Posušju

U subotu je na rasporedu prvo kolo Košarkaškog prvenstva Herceg-Bosne za seniorke. Naše igračice u prvenstvo ulaze sa ciljem obrane titule prvaka. Prvi protivnik naše ekipe je ŽKK Posušje.Ekipe Posušja i Brotnja 94 su u sklopu priprema za ovu natjecateljsku sezonu odigrale prijateljski susret u kojem su slavile Posušanke.Za najavu ovoga susreta naš portal je uspio dobiti izjave trenera Brotnja 94 i Posušja.

 “Posušje nas je porazilo prije mjesec dana dok smo bili u fazi priprema. Ta pobjeda je zasigurno podigla samopouzdanje njihovih igračica. Neizvjestan je nastup naše najbolje igračice Mie Čarapina. Našem protivniku u prilog ide i domaći teren. Borit ćemo se do kraja “- kazao je naš trener Damir Jerkić.

“Brotnjo je favorit u ovome susretu. Isto tako, glavni su favoriti za osvajanje titule prvaka. Da imaju daleko najbolju momčad dokazali su u proteklom prvenstvu. Pružit ćemo maksimalno zalaganje protiv kvalitetnog protivnika. Ukoliko se pruži prilika za pobjedu, pokušat ćemo je iskoristiti” – za portal brotnjo94.ba je izjavio trener Posušja Stanko Rezo.

Susret je na rasporedu u subotu (12.studenog) u Sportskoj dvorani Posušje sa početkom u 16 sati.

brotnjo94.ba

 

Odgovori