Poraz Brotnja u odličnoj utakmici

Utakmice između MNK Brotnjo i FC Mostar SG Staklorad uvijek su dobre futsal predstave na zadovoljstvo ljubitelja futsala. Dugo će se pamtiti finalni ogledi ove dvije momčadi iz 2019. godine, a i sinoćnja utakmica 4. kola Premijer futsal lige BiH bila je atraktivna.

Aktualni prvak u Čitluku je upisao pobjedu rezultatom 3:0, no Brotnjo je ostavilo dobar dojam i do pred sami kraj utakmice velikom borbenošću održavalo neizvjesnost.

Pogotkom u 23. minuti Nermin Kahvedžić doveo je Mostarce u vodstvo, a jedan od najboljih pivota i strijelaca lige pogodak je postigao i u 37. minuti. Konačni rezultat pred sami kraj utakmice postavio je Bilal Jelić.

Tijekom sinoćnje utakmice momčad Brotnja bodrila je skupina Grdana. Navijačka skupina nakon godina izbivanja sa tribina aktivirala se nedavno na utakmici HNK Brotnjo, a na sinoćnjoj utakmici pjesmom i skandiranjem ponovno su davali podršku Brotnju. Poraz nije utišao odlično navijanje pa su nakon utakmice igrači MNK Brotnjo i trener Mirko Vrcan zahvalili navijačima, koji su nastavili s navijanjem i poručili kako će biti uz Brotnju u pobjedama i porazima.

 

MNK Brotnjo: Miloš, Pantić, Čećura, A. Prusina, Šunjić, Ivanković, Mušan, V. Prusina, Šimić, Raguž, Vučić, Karačić, Dujmović. Trener: Mirko Vrcan.

FC Mostar SG: Galić, Aladžić, Suton, Vesić, Gosto, Ćesir, Omanović, Kalajdžić, Džemić, Radmilović, Kahvedžić, Šešelj, Jelić. Trener: Mirsad Fazlinović

 

citluk.ba

Odgovori