Predstavljamo vam novu sportsku zvijezdu Hercegovine: Nogometaša Antu Čilića

Međugorčanin Ante Čilić svojim je igrama u dresu mostarskog Zrinskog postao jedan od najtraženijih mladih igrača regije. Dokaz tome je i sudjelovanje u kampu prvaka Europe, engleskog Chelseja. Čitateljima portala brotnjo-sport. info predstavljamo novu nogometnu zvijezdu. Ante je nogomet počeo trenirati u osmoj godini života. Igra na poziciji lijevog krila, a kako nam je u razgovoru kazao, nogometni su mu idoli Leo Messi i Luka Modrić.

Dosad je postigao mnogo klupskih uspjeha te pojedinačnih naslova najboljeg igrača na brojnim turnirima. Od njih, ističe posebno juniorski kup BiH.

Ante je u omladinskoj školi Zrinjskog već tri godine i najveću zahvalnost duguje trenerima Nenadu Gagri i Elvisu Margeti koji su usmjeravali njegovu karijeru i davali mu savjete. Od ove godine, Ante se priključio i prvoj momčadi mostarskog prvoligaša.

 

Na kraju razgovora, Ante nam je prenio i dojmove s londonskog kampa.

„Nakon jedne ligaške utakmice u proljetnom djelu sezone,pristupili su mi čelnici menadžerske agencije Kentaro,koji su me nakon konzultacija s mojim ocem pozvali u Londom u kamp. U Londonu sam boravio 5 dana, imao sam se priliku susresti s načinom rada u jednom od najboljih svjetskih klubova. Po povratku iz kampa potpisao sam ugovor s agencijom Kentaro. Boravak u kampu je bio veliki doživljaj za svakoga nogometaša i prilika da odmjerim snage sa svojim vršnjacima iz cijele Europe.”

 

Odgovori