Probudio sam se s peharom u rukama, još ne mogu vjerovati’

Nevjerojatna je noć iza mene. Probudio sam se s peharom u rukama. Ne mogu vjerovati da sam osvojio Grand Slam. Presretan sam. Bio sam ponosan. Proslavili smo pobjedu, naravno, rekao je Marin Čilić nakon što je osvojio Grand Slam pobjedom protiv Keija Nishikorija u tri seta.

– Sigurno će biti slavlja u Međugorju. Vidjet ćemo još kroz par dana, gdje ćemo organizirati feštu. Volio bih proslaviti ovaj veliki trenutak za hrvatski sport i tenis. Nadam se da će biti veliko slavlje – rekao je Marin.

U njegovom Međugorju žestoko se feštalo još uoči meča. Nitko nije ni razmišljao o porazu. Mještani su najavili 10 volova kad se Marin vrati kući, a njegov obiteljski dom okupiralo je oko 200 navijača.

 

Marin putuje na Masters u London!

– Osvojio sam 2000 bodova, igrat ću na završnom turniru u Londonu, na Mastersu. Prvi put u karijeri. Na početku sezone smo imali cilj TOP 10, ali na ovakav način to ostvariti… Nešto posebno – dodao je 9. igrač svijeta prema najnovijoj ATP ljestvici.

Pobjednika US Opena sad čeka Davis Cup susret protiv Nizozemske.

– Igramo razigravanje za Svjetsku skupinu. To je jako bitan susret za nas. Nisam siguran da ću moći igrati u petak, mislim da ću biti spreman od subote. Nadam se da ćemo pobijediti – dodao je Marin.

 

 

Odgovori