“Bubamare” slavile protiv Rame, sutra u Čitluku protiv Violete Livno

Čitlučke košarkašice su očekivano nastavile svoj pobjednički niz te upisale sedmu prvenstvenu pobjedu u isto toliko prvenstvenih kola. “Bubamare” su se od početka susreta do njegovog završetka stalno nalazile u vodstvu. Prvo ime susreta je bila Marijana Barbarić, koja je postigla je 25 koševa.

 

Naše igračice su posebno bile precizne u dalekometnim šutevima izvan linije od 6,75 metara. Postignuto je ukupno 6 “trica” (Barbarić 3, Musa 2 te Čarapina 1). Pod obručem je dominirala Karla Krasić, koja je uz pomoć Matije Doko i Martine Šego gospodarila našim i protivničkim reketom. Kapetanica Mia Čarapina je nesebično asistirala svojim mlađim suigračicama tako da je već na poluvremeno u njezinoj statistici broj asistencija bio preko 10. Sestre Gakić su zajedno postigle 15 koševa (Maja 7, Ana 8), Ana Kordić 5, Romana Bevanda 4 te Martina Šego 1. Odlična forma naših igračica nam daje za puno pravo da očekujemo visoku pobjedu Brotnja 94 i sutra kada nam u goste dolazi KK Violeta Livno.

Lijepo vrijeme je vratilo gledatelje u Gradsku sportsku dvoranu te smo tako na utakmici sa Ramom na tribinama mogli primjetiti mnogo poznatih osoba iz javnog života. Nakon utakmice smo uspjeli dobiti izjave Maje Lokmioć, proslavljene igračice Brotnja 94 i bivše reprezentativke te Marina Radišića, predsjednika Općinskog vijeća Čitluk.

“Redovito pratim nastupe Brotnja 94. Rijetko koji klub dominira u svojoj konkurenciji kao što je to slučaj sa “Bubamarama” u aktualnom prvenstvu. Želim im sve najbolje te da nastave sa ovako sjajnim nastupima”- izjavio je predsjednik Općinsskog vijeća Čitluk i veliki prijatelj našeg kluba Marin Radišić.

“Godine koje sam provela u Brotnju će mi zauvijek ostati u najljepšem sjećanju. Riječ je o velikom klubu, u kojem sam se uvijek osjećala ugodno. Kada sam stigla u Čitluk, neke od igračica koje danas nose igru Brotnja su tek počinjale da se bave košarkom. Nadam se da sam i ja barem malo doprinijela njihovom razvoju te dala doprinos budućnosti našeg kluba. “-izjavila je jedna od najboljih igračica u povijesti Brotnja 94 Maja Lokmić. “

Susret ŽHKK Brotnjo 94- KK Violeta Livno je na rasporedu u subotu (03. ožujka) u 16 sati i 30 minuta u Gradskoj sportskoj dvorani u Čitluku.

Brotnjo94.ba

 

Odgovori