Radišić i Smoljan: Brotnjo je ponosno na Marina Šegu i hrvatsku reprezentaciju

Odlična igra Hrvatske rukometne reprezentacije koju predvodi izbornik Lino Červar na Svjetskome prvenstvu u Njemačkoj i Danskoj s pet  pobjeda u nizu, hrvatski narod u domovini i svijetu ujedinjuje na najljepši mogući način.

Iznimno nas veseli što je priliku da pokaže svoju svjetsku veličinu dobio i naš Brotnjak Marin Šego, vratar reprezentacije.  Vrhunske obrane koje ostvaruje u utakmicama samo su rezultat njegovog višegodišnjeg truda i zalaganja, a koji je u svojoj punini iskazan na ovome prvenstvu.

Nakon jedne od najuspješnijih godina u povijesti kada su među ostalima Vatreni osvojili srebro, naši Marin Čilić i Ivan Dodig u Hrvatsku su donijeli pokal Davisovog kupa, ova godina bi također mogla započeti više nego uspješno.

Vjerujemo kako će naša rukometna reprezentacija već po tradiciji osvojiti medalju, a prema onome što možemo vidjeti na terenu, nema sumnje da će ona biti najsjajnija.

Uz jednu veliku zahvalu našemu Marinu Šegi na odličnim obranama i promociji našega Brotnja, njemu i cijeloj reprezentaciji želimo puno uspjeha u nastavku prvenstva – poručili su načelnik općine Čitluk Marin Radišić i predsjednik Općinskog vijeća Predrag Smoljan.

Odgovori