Rekordan broj atletičara nastupit će na 13. međunarodnom atletskom mitingu „Memorijal Bože Gagro“

Danas je održan radni sastanak organizacijskog odbora vezan za održavanje 13. međunarodnog atletskog mitinga „Memorijal Bože Gagro“. Tijekom radnog sastanka članovi Upravnog odbora dotaknuli su se svih važnih tema vezanih za organizaciju atletskog mitinga s najdužom tradicijom održavanja u BiH, a na poseban način je istaknuta činjenica da će na mitingu, koji se održava u sklopu 63. turističko–kulturno–gospodarstvene manifestacije „Dani berbe grožđa – Brotnjo 2018.“ nastupiti rekordan broj natjecatelja.

Tradicionalni međunarodni atletski memorijalni miting održat će se 15. rujna i sukladno najavama očekuje se da će 600 mladih atletičarki i atletičara iz svih krajeva BiH i nekoliko gradova iz Republike Hrvatske popuniti 1200 startnih mjesta. Spomenuti natjecatelji na atletskom mitingu u Čitluku predstavljat će 25 atletskih klubova iz BiH i Hrvatske.

Ovako velik broj natjecatelja ukazuje na sve veću popularnost atletika, no za rekordan broj natjecatelja na 13. međunarodnom atletskom mitingu „Memorijal Bože Gagro“ zaslužna je i obnova atletske staze na Gradskom stadionu Bare koju je Uprava Atletskog kluba Brotnjo uz mnogo napora obnovila tijekom prošle godine.

Iz Uprave Atletskog kluba Brotnjo još jednom su zahvalili svima koji su sudjelovali u obnovi atletske staze, te su, uz zahvalu svim sudionicima, pozvali sve zaljubljenike u atletiku da 15. rujna dođu na Gradski stadion Bare i pogledaju uzbudljiva atletska natjecanja.

Natjecanja na 13. međunarodnom atletskom mitingu „Memorijal Bože Gagro“ započet će u 13 sati.

Odgovori