ŠK Brotnjo pobjednik 3. ekipnog natjecanja Prve šahovske lige za žene ŠS Herceg-Bosne

U organizaciji Šahovskog saveza Herceg-Bosne, a pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Hrvatskog narodnog sabora BiH dr. Dragana Čovića, u hotelu “Zenit” u Neumu od 19. do 21. kolovoza 2023. godine odigrano je 3. ekipno natjecanje Prve šahovske lige za žene Šahovskog saveza Herceg-Bosne.

U Prvoj ligi za žene sudjelovalo je 5 klubova: ŠK „BROTNJO“ Čitluk, ŠK „ŠIROKI BRIJEG“ Široki Brijeg, ŠK „RAMA“ Prozor-Rama, ŠK „JAJCE“ Jajce i ŠK „ČAPLJINA“ Čapljina, koji su odigrali 5 kola po Bergerovom sustavu s tempom igre 60 minuta za cijelu partiju. Igrali su u sastavu: 2 žene (uz 2 rezerve).

Pojedinačni rezultati će biti obračunati i prijavljeni za lokalnu rejting listu Šahovskog saveza Herceg-Bosna. Pobjednik 3. ekipnog natjecanja Prve šahovske lige za žene Šahovskog saveza Herceg-Bosne je ŠK „BROTNJO“ iz Čitluka, a za istu su nastupili: Ana Ostojić, Mihaela Buntić i Maja Ostojić.

Direktor natjecanja Miro Marjanović pobjednicama je uručio pokal, priznanje i bilten, a ostalim ekipama uručena su priznanja i bilteni sukladno poretku na tablici:

Odgovori