Spektakl u nedjelju: Legende Brotnja za čelnike H-B u Haagu

Nekadašnji premijer Herceg-Bosne Jadranko Prlić, ministar obrane Bruno Stojić, generali Slobodan Praljak i Milivoj Petković, zapovjednik Vojne policije Valentin Ćorić i voditelj ureda za razmjenu zatočenika Berislav Pušić očekuju izricanje prvostupanjske presude 29. svibnja.

U znak podrške, uprava kluba organizira revijalnu utakmicu između legendi broćanske košarke i sadašnjih igrača, prvaka Herceg-Bosne. Utakmica je na rasporedu u nedjelju, 26. svibnja u 20:00 sati.

Između ostalih, na teren će izaći: Bariša Krasić, Andrija Stipanović, Jozo Prskalo, Mladen Primorac, Mile Galić, Franimir Pervan, Ivan Miloš, Mile Galić, Franjo i Božo Bubalo, Andrija Ćorić, Jure Zubac i mnogi drugi. Među trenerima ekipa naći će se Tomo Bubalo, Stjepan Grbavac – Čiča, Miro Sušac, Dražen Planinić – Giljo, Davor Grgić, Mirko Prskalo.

Na klupi će biti i prof. dr. Zdenko Ostojić, poznati mostarski ortoped, svojevremeno i službeni liječnik našeg kluba.

Utakmicu će suditi Ivan Miličević, Vlado Marić i Ivan Grbavac, a za zapisničkim stolom Zoran Marijanović.

S druge strane, naći će se aktualne zvijezde Brotnja, igrači koji su osvojili naslov prvaka Herceg-Bosne: Nikola Lesko, Domagoj Pinjuh, Mario Planinić i ostali, vođeni od strane trenera Franje Bulića i Josipa Dugandžića od kojeg je i potekla ideja za organizaciju ove utakmice.

Dođimo u dvoranu i svojom nazočnošću pružimo podršku čelnicima Herceg-Bosne u Hagu, što im puno znači, pogotovo našim Brotnjacima Valentinu Ćoriću i Bruni Stojiću – nekadašnjem predsjedniku HKK Brotnjo. Ulaz je slobodan!

 

Odgovori