SPORT: Najava prvenstvenih utakmica

Nastupom u 5. kolu košarkašice ŽHKK Brotnjo 94 otvaraju sportski vikend koji je pred nama. Bubamare će u subotu u Gradskoj športskoj dvorani u Čitluku ugostiti košarkašice Posušja i u utakmici čiji je početak najavljen za 16.30 sati tražiti petu pobjedu u sezoni.

Istog dana samo dva sata kasnije (subota 8. prosinca 18.30 sati) na parket Gradske športske dvorane u Čitluku će i košarkaši HKK Brotnjo. U okviru 8. kola A1 lige KS Herceg-Bosne u Čitluku će gostovati košarkaši iz Gruda.

 

Za razliku od košarkašica i košarkaša koji će u subotu prvenstvene utakmice igrati na domaćem parketu malonogometaši MNK Brotnjo gostuju u Mostaru. Domaćin našim malonogometašima u 20.00 sati bit će MNK Mostar SG, šestoplasirana momčad Prve malonogometne lige Federacije BiH.

U subotu će biti aktivni i stolnotenisači STK Brotnjo koji će u Mostaru odigrati drugi turnir (tri kola) Prve „A” lige BiH za muškarce. Spomenuti turnir održat će se u stolnoteniskoj dvorani na Rudniku kod V. Osnovne škole u Mostaru sa početkom u 10.00 sati.

HRK Međugorje, trećeplasirana momčad Prve lige Federacije BiH – Jug, u nedjelju u Gradskoj športskoj dvorani dočekuje Iskru iz Bugojna. Utakmica 12. kola između rukometaša HRK Međugorje i RK Iskra-Bugojno na rasporedu je u 17.00 sati.

 

citluk.ba

 

Odgovori