Uspješna sezona za Antonija Cvitanovića

Uspješnu sezonu imao je naš Brotnjak Antonio Cvitanović koji je s Dubravom izborio opstanak u Prvoj rukometnoj ligi Hrvatske. U debitantskoj sezoni za zagrebačku Dubravu Cvitanovć je potvrdio svoj ogromni rukometni potencijal kao jedan od najperspektivnijih rukometaša Hrvatske. Uz igre u Dubravi, Antonio je nastupio i na Sveučilišnom prvenstvu Zagreba gdje je osvojio brončanu medalju te bio jedan od nositelja igre.

 

U susretu za 3. mjesto smo dosta uvjerljivo slavili protiv prošlogodišnjih pobjednika ekipe Građevinskog fakulteta, iako ostaje žal za polufinalnim susretom u kojem smo dosta nesretno izgubili od KIF-a te smo možda čak i mogli otići do samog kraja. Što se tiče samog prvenstva igra se svake godine kroz čitav ljetni semestar, sudjeluju 23 ekipe tako da je 3. mjesto ipak ogroman uspjeh. Moram priznati i da sam ostao iznenađen kvalitetom rukometa koji se prikazuje, nisam očekivao da će se igrati na ovakvoj razini, i baš je vrijedilo doći pogledati većinu utakmica, pogotovo završnog dana. Čitavo natjecanje odvijalo pod Zagrebačkim sveučilišnim sportskim savezom i organizacija je bila na vrhunskoj razini.. Sada slijedi završnica Sveučilišnog prvenstva RH, čiji pobjednik putuje u Cordobu na Europsko sveučilišno prvenstvo – kazao je Cvitanović za našu stranicu.

FPRZ : GF 26:17 (13:8)

Za „Promet” su nastupili: Grubišić (15), Karamatić, Vujčić 2, Cvitanović 6, Tominac 7, Bogdanić 2, Modrić 2, Ostrički, Šestan, Živko 4, Kurtušić 3, Filipović-Grčić, Majić

 

Odgovori