Važni ispiti za košarkaše i malonogometaše

Pred nama je bogat sportski utorak. Malonogometaši Brotnja sutra u 19.00 sati u Gradskoj športskoj dvorani – Čitluk igraju utakmicu 3. kola doigravanja za prvaka BiH u futsalu protiv Centra, a u isto vrijeme u Vitezu košarkaši Brotnja igraju drugu utakmicu finala Lige Herceg – Bosne.

Malonogometaši Brotnja doigravanje za prvaka otvorili su pobjedom u Sarajevu nad momčadi Centra, a MNK Brotnjo i MNK Centar ponovno će se susresti sutra u 19.00 sati. Sarajlije su natjecanje u Prvoj futsal ligi Federacije završile osvojivši titulu prvaka, no u doigravanju su već dva puta poražene. Nakon Brotnja i MNK Tango je bio bolji od Centra pa će Brotnjo sutra tražiti potvrdu dobrog rezultata iz Sarajeva, dok će igrači Centra u Čitluku tražiti prve bodove.

U isto vrijeme u Vitezu košarkaši Brotnja imat će priliku osvojiti Ligu Herceg – Bosne i na taj način izboriti pravo na povratak u elitno košarkaško natjecanje Bosne i Hercegovine. Čitlučani su u subotu na domaćem parketu pobijedili Vitez 76:71, a drugu utakmicu finala Herceg – Bosne izravno će prenositi TV KISS.

 

Odgovori