Večeras se igra spektakularna završnica Drugog malonogometnog turnira „Međugorje 2014.“

Večeras će se na Športskom centru Ćorkov dolac u Međugorju održati spektakularno finale 2. Malonogometnog turnira „Međugorje 2014.”, kojeg uspješno organiziraju dvojica poznatih međugorskih malonogometaša Mario i Matej Čilić. Na turniru su nastupile 32 momčadi, a proteklih dana odigrani su četvrtfinalni susreta, a kasno sinoć i polufinale. Prva dva četvrtfinalna susreta nisu donijele veliku rezultatsku neizvjesnost te su momčadi Caffe bar INN (Međugorje) i Čerin osigurali polufinale uvjerljivim pobjedama.

U prvoj je Caffe bar INN s visokih 7:2 pobijedio MZ Trebižat, a u drugoj Čerin je bio bolji od Caffe bara Cult (Međugorje i pobijedio sa 6:0.

 

Preostale dvije četvrtfinalne utakmice bile su prava poslastica za gledatelje. U snažnoj i zanimljivoj borbi Optika Bevada (Mostar) savladala je Caffe bar Podbrdo (Bijakovići) s 3:1, a u posljednjoj vrlo zanimljivoj i do kraja neizvjesnoj utakmici između momčadi Disco Bumernag/Grill Gringo (Međugorje) i Caffe bar Henesy (Čapljina), koji je u regularnom vremenu završio rezultatom 1:1 pa su o pobjedniku odlučivali penali. Više sreće u izvođenju kaznenih udaraca imala je momčad Caffe bae Hennesy koja je na kraju slavila pobjedu od 3:1 i plasman u polufinale.

U sinoćnjem polufinalu sastali su se: Caffe bar INN Međugorje – Caffe bar Hennesy Čapljina i Čerin – Optika Bevanda Mostar.

Koja će momčad osvojiti laskavi nalov međugorskog turnira znat će se večeras u spektakularnoj završnici koja u 20:30 sati počinje na ŠRC Ćorkov dolac koji će, kao i obično, zasigurno biti popunjen do posljednjeg mjesta. Bit će to prigoda da se svojim vrhunskim majstorijama gledateljima dokažu najbolji hakleri s ovog područja pojačani reprezentativcima BiH i Hrvatske, pa će to biti prava poslastica za gledatelje. Posebno stoga što najbolje momčadi očekuje nagradni fond u iznosu od 7.000 KM.

 

brotnjo.info

 

 

 

 

 

Odgovori