Veliki uspjeh članova KK Hercegovina na 16. Balkanskom prvenstvu u Dubrovniku

Proteklog vikenda Dubrovnik je bio domaćin 16. Balkanskog prvenstva,središnjeg mjesta karate događaja u ovom dijelu Europe Na prvenstvu je nastupilo 12 reprezentacija s najjačim sastavima kako u pojedinačnom tako i u ekipnom dijelu natjecanja. Za reprezentaciju Hrvatske je nastupilo i 7 članova Karate kluba Hercegovina, a odlične plasmane u pojedinačnom dijelu natjecanja su izborili Irena Prga, mlađe seniorke -68 kg srebrno odličje, Zoran Zovko, junior + 76 kg srebrno odličje te Kristina Zovko mlađe seniorke -61 kg brončano odličje.

Također, u ekipnom dijelu natjecanja istaknuli su se mlađi senior Mario Prga koji je osvojio zlatno odličje s ekipom reprezentacije Hrvatske, junior Zoran Zovko izborio je s ekipom reprezentacije Hrvatske 3.mjesto dok su mlađe seniorke Irena Prga i Kristina Zovko u ženskoj ekipi reprezentacije Hrvatske izborile 3 mjesto.

 

S ovim nastupom je, može se reći stavljena “točka na i” najuspješnije sezone svih Čitlučkih karatista i karatistica u povijesti ovoga sporta na našem području – priopćeno je iz Karate kluba Hercegovina Čitluk.

 

 

Odgovori