Veliki uspjesi mladih rukometaša HRK Međugorje na međunarodnim turnirima

Hrvatski rukometni klub Međugorje mnogo truda ulaže u rad s mladim kategorijama. Potvrđuje se to velikim brojem mladih igrača koji dobivaju priliku u seniorskoj momčadi, a na poseban način vesele uspjesi u mlađim kategorijama.

U posljednje vrijeme ističu se desetogodišnjaci HRK Međugorje koji nižu uspjehe na međunarodnim turnirima u mini rukometu. Tijekom 2023. godine spomenuta generacija nastupila je na šest turnira, s kojih se pet puta vratila s najsjajnijim odličjem te jednom s broncom.

U klubu koji ove godine slavi 35 godina djelovanja ponosni su na uspjehe svojih mladih rukometaša te su se nakon posljednjeg ovogodišnjeg turnira i osvrnuli na njihove uspjehe.


– Proteklog vikenda odigran je posljednji turnir u mini rukometu (godište 2013.) za ovu godinu gdje su naši „minići“ osvojili prvo mjesto, dok su naše mini rukometašice zauzele treće mjesto u svojoj kategoriji. Moramo zaista pohvaliti ovu generaciju dječaka na čelu sa trenerima Ivanom Stojićem i Lukom Barbarićem koji su ove godine nastupivši na šest međunarodnih turnira u njihovoj kategoriji osvojili pet zlatnih medalja te jednu brončanu:

– Međunarodni turnir u mini rukometu “Skaut i prijatelj – Ljubuški 2023” , 1. mjesto;
– 12.Memorijalni međunarodni turnir u mini rukometu “Žrtve Kupresa 92 ” Grude 2023,
1. mjesto;
– 1. Međunarodni turnir u mini rukometu “Dani općine Čitluk 2023”, 1. mjesto;
– 1.Turnir mini rukometa za dječake Trogir, 3. mjesto;
– 6. Minirukometni međunarodni turnir “Sveta Kata – Grude 2023” , 1. mjesto;
– 15. Božićni međunarodni turnir u mini rukometu – Mostar 2023 , 1. mjesto – poručili su iz HRK Međugorje uz napomenu kako se upisi u školu rukometa HRK Međugorje vrše tijekom cijele godine.

Odgovori