Veliko priznanje našem Marinu Šegi

Poljski portal sprwislaplock.pl donosi same pohvale za našega međugorčanina i vratara hrvatske rukometne reprezentacije Marina Šegu, koji je bio jedan od junaka tima Wisle Plock na nedjeljnom dvoboju s Piotrkowianin. U drugom dijelu utakmice, hrvatski vratar učinkovito je zaustavio protivničke golove, što je omogućilo njegovim kolegama da pokrenu sigurno vodstvo. “Srećom, pokazalo se da Piotrków nije tako jaka momčad, koja

neće ispustiti šest zgoditaka razlike, ali problemi mogu početi kada krene Europski turnir. Ako se takva situacija dogodi s više iskusnih i jačih protivnika, teško će se biti vratiti u igru” ​​- rekao je Marin Šego.

 

“Od prvih minuta nedjeljnog dvoboja, domaćini su bili dominantni i činilo se da će Piotrkowianin napraviti sve da bi iznenadio našu ekipu. Međutim, ekipe poput Piotrków nisu u mogućnosti da nas iznenade . Mi samo možemo iznenaditi. Svatko ima pravo na loš dan, ali mi smo profesionalci i moramo u svakoj utakmici dati 100 posto od sebe, to je naš posao. Tijekom treninga, možemo si priuštiti da se opustimo na nekoliko minuta, ali u igri to ne postoji” – završava hrvatski vratar.

Naš vratar Marin Šego dobio je i veliko priznanje navijača Wisle. Naime , prema glasovanju navijača na službenoj stranici kluba Marin je uvjerljivo najbolji igrač Wisle.

 http://www.medjugorje-info.com

 

 

Odgovori