Vilma Krasić osvojila zlatnu medalju na Grand Prixu Croatia u Samoboru

Proteklog vikenda u Samoboru je održan Grand Prix Croatia, karate turnir na kojemu su nastupila čak 1694 natjecatelja iz 23 zemlje. Veliki broj nacionalnih reprezentacija koje su nastupile iskoristile su ovaj turnir kao završnu provjeru pred nastup na Europskom Prvenstvu koje se održava od 06.-08. veljače u Švicarskom Zurichu.

Odličan nastup u Samoboru imala je Vilma Krasić. Ona je nakon šest sigurnih pobjeda osvojila zlatnu medalju u kadetskoj konkurenciji. Da bi mogla imati odličan nastup Vilma je nagovijestila već u prvom kolu pobjedom protiv Fazani, reprezentativke Italije. Nakon toga redom pobjeđuje Tadić iz BiH, Pieri iz Toscane, Durmiš, reprezentativku Srbije, Riječanku Fučik i finalu Smlatić iz BiH.

 

 

Osim Vilmine zlatne medalje natjecatelji KK Brotnjo osvojili su i još pet petih mjesta. Peta mjesta nakon poraza u borbama za medalju osvojili su Jelena Pehar u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji, Deni Šarac, Iva Prskalo i Anamarija Tomić.

Jako smo zadovoljni nastupom naših natjecatelja na Grand Prixu. Radi se o najjačem karate natjecanju u ovom djelu Europe. Vilma Krasić odradila je odličan turnir, ali i ostali natjecatelji koji su poraženi u borbama za medalju radili su vrlo dobro. Borba za medalju na ovako jakom turniru znaci da ste imali 4-6 borbi u iznimno jakoj međunarodnoj konkurenciji – priopćeno je iz Karate kluba Brotnjo Čitluk.

 

 

Odgovori