Vrše se pripremne aktivnosti za organizaciju MNL MZ općine Čitluk

Iz Športskog saveza Brotnja izvjestili su kako se vrše pripremne aktivnosti oko organizacije ovogodišnje Malonogometne lige mjesnih zajednica općine Čitluk, čemu je prethodilo održavanje sastanaka Sportske udruge Liga Hercegovine koja koordinira lokalna natjecanja i organizira završni turnir pobjednika istih.

Naime, kao što je poznato ovo iznimno popularno tradicionalno natjecanje, koje krasi masovnost u broju natjecatelja, ali i posjetitelja, nije se održalo prošle godine zbog pandemije.

Imajući u vidu trenutno povoljnu epidemiološku situaciju vezanu uz Covid-19 na području županija, gradova i općina koje imaju svoje predstavnike u Ligi Hercegovine sve govori da su se stekli uvjeti za provedbu natjecanja u specifičnim okolnostima, uz dosljedno pridržavanje svih preporuka i epidemioloških mjera donesenih od strane nadležnih tijela.

Sve navedeno vjerojatno će imati utjecaj na način i segmente organizacije natjecanja, no svi detalji vezani za organizaciju blagovremeno će se utvrditi na skorašnjim sastancima, a sami termin početka natjecanja se predviđa po okončanju Europskog nogometnog prvenstva.

Citluk.ba

Odgovori