Za portal brotnjo-sport.info govori hrvatski karate reprezentativac Marko Miloš

Dugogodišnji hrvatski karate reprezentativac i brončani s proteklom prvenstva Hrvatske Marko Miloš boravio je ovih dana na odmoru u rodnom Čitluku. Pred drugi dio sezone, Marko za brotnjo-sport.info govori o ovogodišnjim rezultatima i planovima u budućnosti.

 

 Marko, prvi dio sezone je iza tebe. Prokomentiraj rezultate?

Mogu kazati da sam zadovoljan.Osvojio sam ponovno državnu medalju, brončanu, iako su me trenutci dijelili od ulaska u finale. U meču protiv Maričevića odlučivali su detalji koji su na kraju otišli u njegovu korist.

 

 

Uz državnu broncu, uspješan si bio i na Međunarodnim turnirima. Koje bi turnire izdvojio kao najznačajnije?

U veljači sam osvojio zlatko u 4. međunarodnom karate turniru „Hercegovina Open” u Širokom Brijegu i posebno mi je drago što sam osvojio baš ovaj turnir jer se održao na domaćem terenu. Uz to, finalni meč radio sam protiv jakog crnogorskog reprezentativca Almira Cecunjanina. Istaknuo bi i Regionalno prvenstvo Zagreba gdje sam osvojio broncu.

 

Nakon ljetne pauze, slijede novi izazovi.

Tako je! Uskoro nas očekuje turnir u Čakovcu a nakon toga, u listopadu, turnir Zlatne lige u Njemačkoj. Sve je to jedna dobra uvertira za Seniorsko prvenstvo Hrvatske koje je ulaznica za odlazak na Europsko prvenstvo.

 

Pratiš li rezultate svojih kolega?

 

Uvijek me raduje kada netko od njih postigne uspjeh. Pero je ove godine napravio sjajnih rezultata, i zbog njega sam jako sretan.

 

Odgovori