Zagreb i GOŠK otvaraju „Kup Brotnjo 2012.“

Od 3. do 5. veljače u Čitluku će se održati prvi međunarodni nogometni turnir „Kup Brotnjo 2012.” Pored domaćeg HNK Brotnjo – Čitluk na ovogodišnjem turniru nastupiti će HŠK Zrinjski, NK GOŠK – Gabela i NK Zagreb. Nakon nedavnog gostovanja GNK Dinamo, čiju je utakmicu protiv Brotnja pratilo 3500 gledatelja, želja organizatora je bila da na Kupu Brotnjo 2012. nastupi i HNK Hajduk. No zbog ranije određenog rasporeda priprema i odlaska u Tursku, nogometaši Hajduka neće nastupiti na turniru.

 

Nogometaši Zagreba i GOŠK-a turnir će otvoriti utakmicom na stadionu Bare u Čitluku u petak (3. veljače ) u 14. sati. A drugog dana turnira snage će odmjeriti HNK Brotnjo – Čitluk i HŠK Zrinjski, čija utakmica je također u 14 sati na stadionu Bare. U nedjelju (5. veljače) poražene momčadi iz prva dva susreta odigrati će utakmicu za treće mjesto na jednom od terena Sportskog Centra Međugorje u 10 30 sati, dok će pobjednici iz prva dva susreta odlučivati o pobjedniku turnira. Finalni susret na rasporedu je u nedjelju u 14 sati na stadionu Bare.

Želja Organizacijskog odbora, koji na organizaciji turnira radi već tri mjeseca, je da zaljubljenicima u nogomet skrati dugu prvenstvenu stanku i započne s turnirom koji će postati tradicionalan. Budući da su Čitluk i Međugorje postali top destinacija za pripreme domaćih klubova, ali i onih iz bliže okolice, organizatori se nadaju kako će turnir iz godine u godinu zadržati međunarodni karakter, te da će zbog svoje kvalitete biti cijenjen.

U četvrtak 02.02.2012. godine u 12 sati održati će se press konferencija šefova stručnih stožera Klubova u službenim prostorijama HNK Brotnjo-Čitluk na stadionu Bare.

Medijski pokrovitelji Kupa Brotnjo 2012. su: Večernji list, Dnevni list, Radiopostaja Mir Međugorja, Radio Herceg-Bosne, Radio Čapljina, Radio Ljubuški, te portali Citluk.ba, Brotnjo.info, Brotnjo-sport.info, Pogled.ba, Hercegovina.info, Hercegsport.info, Bljesak.info.

 

pogled.ba

 

Odgovori