Završen Hercegovina tour Seniors Masters 2021

U razdoblju od 18 do 26. listopada u Čitluku je održan završni teniski turnir sezone “Hercegovina tour Seniors Masters 2021” na terenu teniske dvorane Blizanci u Čitluku.

Turnir predstavlja svojevrsnu krunu sezone gdje se natjecalo osam najbolje plasiranih rekreativnih tenisača u 2021. godini, starijih od 35 godina. Nakon grupne faze natjecanja te nakon odigranih polufinalnih mečeva, u finalu su se sastali Igor Musa iz Mostara, bivši profesionalni nogometaš, i Željko Dodig iz Međugorja, teniski trener i brat našeg proslavljenog tenisča Ivana Dodiga. Nakon 2 h uzbuđenja i zavidne kvalitete tenisa koju su prikazali obadva tenisača, pred oko 40-ak gledatelja, slavo je Musa ukupnim rezultatom 6/4,6/3 i tako peti put osvojio ovaj prestižni turnir. Musa je u polufinalu bez većih problema pobijedio ovogodišnjeg debitanta na Mastersu Niku Brčića iz Međugorja sa 6/2,6/1, dok je Dodig nakon velike borbe savladao branitelja naslova i također peterostrukog osvajača masters cup-a Kristijana Vujnovića iz Čapljine rezultatom 6/4,4/6,10/4.

Ovogodišnje izdanje zanimljivo je i po tome da niti jedan igrač nije zabilježio sve pobjede i da su pojedini igrači po prvi put pobjedili svoje protivnike, što upućuje na dodatni kvalitet turnira i samih sudionika. Sudionicima mastersa te finalistima, dodijeljeni su pehari i zaslužene sportske nagrade – priopćeno je.

Odgovori