Završena sportska manifestacija „Dani tenisa“

Nakon dva i pol mjeseca vrhunskoga tenisa, sjajne atmosfere i bogatoga programa, u Međugorju je završena sportska manifestacija „Dani tenisa“.

Jedan od najjačih sportskih događaja u Hercegovini u proteklom razdoblju je na terenima Sport centra Međugorje okupio 400-tinjak rekreativaca iz cijele regije koji su se natjecali kroz devet različitih turnira, odigravši više od 1500 mečeva. Veliki odjek u javnosti posebno je imao turnir ženskoga tenisa „Lady’s open“ koji je potvrdio kako je ženski tenis u općini Čitluk u velikoj ekspanziji.

U posljednjem turniru manifestacije “Carska vina open 2020“ iz kalendara Hercegovina tour, Faruk Karadža je pobijedio domaćeg tenisača Ivana Džidu 6:2, 6:1.

Istoga dana su odigrani i finalni susreti mješovitih i muških parova u kojima su slavili Petra Ivanković/Matej Pehar te Matej Ćavar i Ante Marinčić. Dodajmo kako su titulu u ženskim parovima odnijele Martina Dodig/Maja Dodig.

Ovim putem još jedanput zahvaljujemo sponzorima koji su podržali Dane tenisa, a to su: Leda, Namex, Vlada Hercegovačko-neretvanske županije, Općina Čitluk, Elektroprivreda HZ HB, Erasmus+ – Program EU-a za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport, Kraš, LEDO, salon ljepote „Irina“, Premijer kladionica, mesnica Šišović, vinarija Dodig, Sport centar Međugorje i Hercegovačka pivovara, Carska vina (Podrumi Grge Vasilja), željezarija „Gedor“, i salon masaže „Bella vita“.

Veliku zahvalu upućujemo i brojnim medijima koji su kontinuirano izvještavali o Danima tenisa, a to su: Večernji list, BHT 1, Radiotelevizija Herceg-Bosne, Radiopostaja „Mir“ Međugorje, Mostarska panorama te brojni hrvatski i bh. portali, Hrsport.net, Total.info, Bljesak.info, Brotnjo.info, citluk.ba, hercegovina.info, hercegovina.in i brotnjo-sport.info, navedeno je u priopćenu organizatora Dana tenisa.

Odgovori