Darko Planinić napustio Zadar i teško je očekivati povratak

isu u Zadru živjeli u zabludi da će Darko Planinić odraditi cijelu sezonu, uostalom takav je bio i dogovor, kada se ukaže prilika za boljim angažmanom, Planinić ima slobodne ruke za odlazak.

Međutim u Zadru su se nadali kako će Planinić ostati ipak duže, barem do one prve rotacije igra po klubovima koja obično dolazi na kraju ili početkom godine. Ipak, čini se kako se ukazala prilika za odlazak vrlo brzo i Planinić više nije u Zadru.

Zadar je objavio kako Planinića neće biti u sastavu protiv Gorice i Mornara jer je zbog obiteljskih razloga morao otputovati za Hercegovinu, no prema pisanju Sportskih novosti Planinić se neće vraćati i samo se čeka potvrda novog angažmana.

Hrvatski reprezentativac u ovom kratkom vremenu u Zadru pokazao je koliko bi značio ovoj momčadi, a sada će Veljko Mršić morati iznova kemijati.

U Zadru već traže novog igrača za popuniti roster, vrti se nekoliko imena i u narednim danima trebalo bi biti poznato tko će uskočiti.

Inače Zadar je potvrdio promjenu u rasporedu odigravanja prvih susreta u ABA ligi.

Zadar će odigrati prvo kolo u ABA ligi 9. listopada protiv Mornara. Utakmica je bila zakazana za nedjelju 4. listopada, međutim zbog činjenice da 3. kolo HT Premijer lige igramo u subotu 3. listopada tražili smo novi termin za utakmicu protiv Mornara. Novi raspored prva dva kola u ABA ligi je 9. listopada u 20:00 sati Zadar će ugostiti Mornar, dok će 11. listopada u 19:00 sati momčad Veljka Mršića otputovati za Beograd gdje ih čeka dvoboj protiv Mega Soccerbeta.

Odgovori