Drugi malonogometni turnir „Međugorje 2014.“ počinje 19. svibnja na ŠC Ćorkov Dolac

I ove će se godine diljem Brotnja i Hercegovine organizirati brojni malonogometni turniri za koje vlada golemo zanimanje u svim mjestima. Tako su ovih dana u tijeku pripreme za ovogodišnji, 2. po redu, Malonogometni turnir „Međugorje 2014.” koji će, u organizaciji dvojice poznatih međugorskih malonogometaša Marija i Mateja Čilića, početi 10. svibnja na Športskom centru Ćorlov Dolac.

 

Naime, nakon što su lani uspješno organizirali prvi turnir na kojem su sudjelovale čak 32 malonogometne momčadi iz Hercegovine i na kraju pobjeda pripala iskusnoj ekipi „Odiseja 97.”, organizatori turnira očekuju da će se i za ovogodišnji turnir prijaviti još više momčadi iz Brotnja i Hercegovine. To prije što su za četiri najbolje momčadi, uz pehare, pripremili i vrijedne novčane nagrade u ukupnom iznosu od preko 7.000. KM.

Tako će pobjednička momčad uz pehar dobiti 4.000 KM, drugoplasirana pehar i 2.000 KM, trećeplasirana pehar i 1.000 KM, a četvrtoplasiranu ekipu očekuje pečeno janje i bačva piva. Dakako da vrijedne nagrade očekuju i najboljeg igrača, strijelca i vratara.

Prijave za taj prestižni međugorski turnir zainteresirane momčadi mogu podnositi najkasnije do 16. svibnja u 18 sati kada će se obaviti ždrijebanje i odrediti raspored odigravanja utakmica. Uz prijavu svaka je momčad dužna uplatiti 200 KM. Inače, sve informacije u svezi tog turnira mogu se dobiti na mobitele: 063/383-851 i 063/421-516.

Kažimo i to da će i ovogodišnji turnir imati humanitarni karakter. Naime, nakon što je prošle godine prikupljen znatan iznos za humanitarnu udrugu Susret, i ove će se godine na dan otvaranja turnira organizirati humanitarna tombola od koje će cjelokupan iznos biti doniran za dječju ustanovu Majčino selo u Međugorju.

Tekst i foto: Mile PAVLOVIĆ

 

 

Odgovori