Međugorje svladalo prvaka i budućeg premierligaša

Rukometaši Međugorja nanijeli su visočkoj Bosni prvi poraz u sezoni. Rukometaši iz Visokog odlično su odigrali sezonu nakon ispadanja iz Premier lige BiH za rukometaše i u Prvoj ligi – Jug i prije ogleda u Čitluku osvojili titulu te osigurali povratak u društvo najboljih bh klubova. Prije utakmice 21. kola Bosna je ostvarila 17 pobjeda uz jedan remi, a svladavši Visočane u Čitluku 34:29 Međugorje je gostima nanijelo prvi poraz u sezoni.

Bosna je uvjerljivo krenula u utakmicu u Čitluku i povela 5:0, no nakon loših uvodnih minuta Međugorje se uspjelo vratiti u utakmicu i sredinom prvog poluvremena doći do izjednačenja.

Uslijedilo je desetak minuta igre u kojim je Bosna uglavnom imala minimalnu prednost, a tri i pol minute prije kraja prvog poluvremena Luka Barbarić je postigao pogodak za 16:15, prvo vodstvo Međugorja. Realiziravši sedmerac prednost Međugorja povećao je Ivan Stipanović, nakon čega se Međugorje dvije minute uspjelo obraniti s igračem manje, a s igračem manje Međugorje je i povećalo prednost kada je Boris Miletić bio siguran u kontri i postavio konačni rezultat prvog poluvremena 18:15.

Odličnu igru iz završnice prvog poluvremena Međugorje je ponovilo i u nastavku pa je prednost domaće momčadi u nastavku znala dosegnuti jedanaest pogodaka. Ulazak mlađih igrača s manje iskustva u utakmice RK Bosna Visoko iskoristi je i ublažio poraz na konačnih 34:29.

HRK Međugorje: Ivanković, Grubišić, Barbarić 5, Stipanović 4, B. Miletić 6, M. Pehar 5, Ćavar 3, Zovko, T. Miletić 2, Čilić 2, Odak, Dugandžić 7, Šaravanja, Milićević, T. Pehar, Rozić.

 

citluk.ba

 

Odgovori