HNK Brotnjo-Čitluk – FK Rudar Prijedor 0:4

U sklopu priprema za novu sezonu Druge lige NS FBiH – skupina Jug nogometaši Brotnja su odigrali drugu pripremnu utakmicu, u kojoj su poraženi od Rudara iz Prijedora rezultatom 4:0. Trener Tihomir Miloš utakmicu je započeo u sastavu Šego, D. Miličević, Brajković, M. Miličević, Miletić, Rozić, Vlaho, Soldo, Miloš, Pehar, Vasilj i momčad s povratnicima Stanislavom Vasiljem i Matejom Rozićem pružila je dobar otpor bh. premierligašu.

 

Gosti su ipak u 14. minuti uspjeli doći do vodstva, nakon čega se rezultat do kraja poluvremena nije mijenjao, mada su obje ekipe imale izgledne prilike za postizanje pogotka. Ni jedan ni drugi trener u prvom poluvremenu nisu se odlučili za izmjene sve do pred kraj prvog poluvremena kada su nakon međusobnog duela igru napustili Rozić i Tomislav Puljić koji je donedavno branio boje Brotnja.

Ulaskom u igru Edwarda Arturo Avecedo Cruza u drugom poluvremenu igra Rudara se osjetno popravila, što se brzo odrazilo i na rezultatu. Omaleni nogometaš iz Dominikanske Republike odmah po ulasku u igru upisao je asistenciju, a do kraja utakmice nogometaši Rudara postigli su još dva pogotka i na kraju slavili 4:0.

Budući da se radilo o prijateljskoj utakmici trener Tihomir Miloš je u drugom poluvremenu pružio svim igračima s klupe priliku da osjete igru.

 

Odgovori