Ivan Dodig se prisjetio osvajanja turnira u Sarajevu

Najtrofejniji hrvatski tenisač Ivan Dodig igra sjajno na turniru iz serije Mastersa u Miamiju.  U paru s sa Slovakom Filipom Polašekom plasirao se u četvrtfinale bez izgubljenoga seta.  U posljednje vrijeme Dodig je aktivan na društvenim mrežama gdje svoje pratitelje oduševljava detaljima iz svoje bogate karijere. Svojom najnovijom objavom se prisjetio osvajanja svoga prvoga turnira iz serije Challengera u Sarajevu 2009.

„Svaki sportaš ima svoje posebne trenutke u karijeri koji se rado sjeća. Za mene je to bilo osvajanje prvoga turnira iz serije Challengera u Sarajevu s kojim sam ušao u TOP 300 tenisača na Touru. U ovoj sezoni sam jako puno napredovao i stekao samopouzdanje“, napisao je uz fotografiju iz Sarajeva.

Dodig je i prije osvajanja Sarajeva te godine  na sebe skrenuo pozornost na Zagreb Indorsu kada je senzacionalno došao do svoga prvoga četvrtfinala u karijeri, pobijedivši dvojicu igrača iz Top 100  ( 21. tenisača na svijetu, Igora Andrejeva i 45. Ernesta Gulbisa).

Sve je ovo bila izvrsna uvertira na rezultate koji će kasnije doći, počevši od prve pobjede na Grand slamu (Australian Open 2010), osvajanja ATP turnira u Zagrebu (2011.) te povijesnih uspjeha u igri parova.

Odgovori